Accessibility Tools

Skip to main content

Javna rasprava - Predlog strategije razvoja veštačke inteligencije u Republici Srbiji za period 2024-2030. godina

13. June 2024.

Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija poziva sve zainteresovane strane, građane i stručnu javnost da učestvuju u procesu javne rasprave o Predlogu Strategije razvoja veštačke inteligencije u Republici Srbiji za period 2024-2030. godina

Javna rasprava o Predlogu Strategije razvoja veštačke inteligencije u Republici Srbiji za period 2024-2030. godina (u daljem tekstu: Predlog Strategije o VI) će se sprovesti u periodu od 13.06.2024. godine do 03.07.2024. godine dostavljanjem primedbi, sugestija i komentara elektronskim putem na portalu eKonsultacije, kao i dostavljanjem popunjenog predefinisanog Obrasca na mejl adrese: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  i This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Primedbe, sugestije i komentare na tekst Predloga Strategije o VI građani i stručna javnost mogu dati i na javnim događajima koji će se održati:

  • u Beogradu, 19. juna 2024. godine, Centar za digitalnu transformaciju, Kneza Miloša 12, u periodu od 11-13 časova;
  • u Novom Sadu, 26. juna 2024. godine, Naučno-tehnološki park Novi Sad, Fruškogorska 1, u periodu od 11-13 časova.

Tekst Predloga Strategije o VI dostupan je na portalu eKonsultacije kao i na internet stranici Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija.

Zbog ograničenog broja mesta molimo zainteresovane učesnike javnih događaja da prijave svoje učešće na mejl adrese This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., najkasnije 2 dana pre datuma održavanja javnog događaja.