Опције за особе са инвалидитетом

Skip to main content

Јавна расправа - Предлог стратегије развоја вештачке интелигенције у Републици Србији за период 2024-2030. година

13. Јуни 2024.

Министарство науке, технолошког развоја и иновација позива све заинтересоване стране, грађане и стручну јавност да учествују у процесу јавне расправе о Предлогу Стратегије развоја вештачке интелигенције у Републици Србији за период 2024-2030. година

Јавна расправа о Предлогу Стратегије развоја вештачке интелигенције у Републици Србији за период 2024-2030. година (у даљем тексту: Предлог Стратегије о ВИ) ће се спровести у периоду од 13.06.2024. године до 03.07.2024. године достављањем примедби, сугестија и коментара електронским путем на порталу еКонсултације, као и достављањем попуњеног предефинисаног Обрасца на мејл адресе: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. и Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Примедбе, сугестије и коментаре на текст Предлога Стратегије о ВИ грађани и стручна јавност могу дати и на јавним догађајима који ће се одржати:

  •  у Београду, 19. јуна 2024. године, Центар за дигиталну трансформацију, Кнеза Милоша 12, у периоду од 11-13 часова;
  • у Новом Саду, 26. јуна 2024. године, Научно-технолошки парк Нови Сад, Фрушкогорска 1, у периоду од 11-13 часова.

Текст Предлога Стратегије о ВИ доступан је на порталу еКонсултације као и на интернет страници Министарства науке, технолошког развоја и иновација.

Због ограниченог броја места молимо заинтересоване учеснике јавних догађаја да пријаве своје учешће на мејл адресе Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  и Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., најкасније 2 дана пре датума одржавања јавног догађаја.

Погледајте још вести