Опције за особе са инвалидитетом

Skip to main content

Прелиминарна ранг листа кандидата за стипендије за докторанде

14 Мај 2024

На 24. jавни позив Министарства (за 2024. годину) за стипендирање студената докторских академских студија и укључивање у рад научноистраживачких организација, који је објављен 12.02.2024. године, пријавило се укупно 240 кандидата. У складу са условима Јавног позива и достављеном документацијом сачињена је Прелиминарна ранг листа кандидата.

На Прелиминарну ранг листу кандидати имају право приговора у року од 8 дана од дана објављивања на сајту Министарства (закључно са 22.05.2024.године), уз обавезу прилагања релевантне документације којом доказују наводе из приговора. Својеручно потписан приговор се доставља Министарству науке, технолошког развоја и иновација препорученом поштом или непосредно преко писарнице Републичких органа:

Немањина број 22-26, Београд, са назнаком

„ПРИГОВОР НА ПРЕЛИМИНАРНУ РАНГ ЛИСТУ КАНДИДАТА ЗА СТИПЕНДИЈУ - за студенте докторских академских студија који се укључују у рад научноистраживачких организација”

Коначна ранг листа кандидата, којима су одобрене стипендије за сваку од научних области, грана или дисциплина наведених у Јавном позиву, биће објављена  до краја маја 2024. године, а сваком кандидату ће бити достављено обавештење путем имејла.

Кандидати који су се пријавили и на конкурс 7. позив талентованим младим истраживачима - студентима докторских академских студија који се запошљавају у научноистраживачким организацијама и који одустају од пријаве за стипендију  у обавези су да се закључно са 24.05.2024. године писменим путем о томе изјасне како би се омогућила корекција и формирање коначне ранг листе.

Потписану и скенирану изјаву о одустјању од пријаве на конкурс за стипендију потребно је доставити на имејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. најкасније до 24.05.2024. године.

Погледајте још вести