Опције за особе са инвалидитетом

Skip to main content

Доситеја - Листа прелиминарних резултата

16 Јануар 2024

Фонд за младе таленте Републике Србије је на 121. седници одржаној 16. јануара 2024. године усвојио прелиминарну Листу кандидата који испуњавају све услове конкурса и прелиминарну Листу кандидата који не испуњавају услове конкурса и Листу кандидата која су одустала од поднете пријаве по Конкурсу за стипендирање до 1131 најбољег студента завршне године основних академских студија и до 500 студената завршних година мастер академских студија са високошколских установа чији је оснивач Република Србија за школску 2023/24. годину.

Фонд је, такође, донео одлуку да се наведена Листа прелиминарних резултата објави ради увида кандидата у пристигле податке и досадашње резултате по Kонкурсу.

Листа добитника стипендије биће утврђена на седници Фонда која ће бити одржана након истека рока за подношење примедаба и допуна документације по Kонкурсу и биће објављена на интернет страници Министарства науке, технолошког развоја и иновација – www.nitra.gov.rs и Фонда за младе таленте Републике Србије – www.fondzamladetalente.gov.rs

У Листи прелиминарних резултата дати су обрађени подаци свих кандидата који су се пријавили на Kонкурс. Кандидати могу поднети примедбе на податке који се налазе у Листи прелиминарних резултата и/или допуну документације по Конкурсу Фонду за младе таленте Републике Србије најкасније до 19. јануара 2024. године путем адресе електронске поште: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Примедбе и/или допуне документације по Конкурсу које буду упућене Фонду за младе таленте Републике Србије после 19. јануара 2024. године неће бити разматране.

Погледајте још вести